Links ikke opdateret!
16/12-17: December, er for mange en travl måned og da jeg ikke er ret god til at sige nej, har jeg selv haft en del at gøre, og har stadig flere shoots, inden måneden er slut. Sammenholdt med, at job og privatliv også har skullet plejes, ja så er der ikke blevet skrevet så meget, men nu får I lige en bette update.
Mille Hartvig og jeg, tog for et par uger siden en lille spontan rundtur i Fredericia, på en dejlig solbeskinnet dag og så har Christine igen været i studiet, og på trods af en grum forkølelse, fik vi skudt nogle fine billeder.
For en lille uge siden, havde jeg igen Amalie Sindberg i studiet. Med os, havde vi Emma Ditlevsen som skulle sætte hår og lave makeup. En rigtig hyggelig, men også lang dag for os alle. Billederne fra de 3 opgaver, kan ses her på siden, nu.
Status er at jeg mangler 3 shoots, inden december bliver til januar, hvor første opgave er lagt i kalenderen og mange flere er på vej. Et nyt samarbejde med en lokal tøjbutik er i støbeskeen, og det glæder jeg mig meget til at få sat i gang.

02/12-17: Nu! er det jul... Eller, vi er om ikke andet, nået ind i julemåneden.. December.. Tænk en gang.. 2017 er gået ind i årets sidste måned.. Vildt.
Her har været lidt stille, et stykke tid. Hvorfor? Jow, det kom af at jeg, for første gang siden jeg startede med at fotografere, for mere end 10 år siden, blev brændt af, 3 dage i træk!! Den ene var før udeblevet fra shoot, 2 gange faktisk, men hun fik en ny chance, og lavede den så lige for 3. gang. Anden gang var en ny, og 3. gang var, ret overraskende, en af de mere faste, som selv havde bedt om shootet... "Undskyld, jeg havde glemt det..." var beskeden.. Efter den omgang, havde jeg virkelig behov for en pause fra foto.
Nu har kameraet været luftet igen, nogle gange. Dels til julegaver og dels et par modelshoot. Zharliné fik jeg kontakt med via Instagram for længe siden, og nu fandt vi tid til at shoote og så tog Cecilie og jeg, lige en tur rundt i Vejle forleden aften og skødt lidt i det forhånden værende lys.. Synes selv vi fik en ret lækker lille serie ud af det OG vi har aftalt at lave mere..
December ER booket med flere julegaver og modelshoot, og der er taget hul på 2018 kalenderen, så det er jo bare skønt..
11/11-17: Weekend er det, og en ganske særlig en. Jeg har nemlig fri! Ingen fotoaftaler, eller andre aftaler, for den sags skyld. Bare fri....
For omkring en måned siden, faldt jeg over en profil på Instagram som jeg valgte at kontakte omkring interesse for et fotoshoot, da jeg synes der var et godt look og en god stil på pigen bag profilen.. Heldigvis fik jeg positivt svar fra Amalie Sindberg, som lige var forbi til et kort møde, inden vi lavede en fast aftale. I sidste weekend, mødtes vi så igen, og denne gang for vores første shoot. Det blev til nogle hyggeligt timer, både i studiet og på location. Det blev også til nogle rigtigt godt billeder, hvoraf det jeg har lagt på min Instagram er det med næst flest Likes.. Godt gået af en nybegynder.
Tidligere på året havde jeg besøg i studiet af Malene Nielsen, fra Horsens. Siden har der været lidt stille, men for nyligt kontaktede hun mig om jeg ville lave endnu et shoot, for hun havde en idé til noget hun gerne ville lave. Det blev til et homeshoot, på meget lille plads, men en rigtig fin opgave at få. Også herfra er de billeder der har været vist, fået en god modtagelse. Nu kan hele serien ses her på siden.
For nyligt fik jeg en mail fra 500px.com. De synes noget af mit fotoarbejde ikke holdt sig indenfor deres regler, så de havde sat noget i karantæne, som jeg skulle tage mig af. (Slette) Ret uforstående, men ok regler er regler, men da 500px har valgt ikke at vil i dialog omkring en løsning, har jeg valgt at holde en pause fra det site og i stedet har jeg så lavet en profil på viewbug.com som kan findes på forsiden

.
02/11-17: Det er atter tid til en lille update, med nye billeder, og mange af dem, faktisk. Ikke kun billeder, denne gang, næ nej. Der er også blevet begået en lille video. Den er optaget til Halloween i Vejle af starten på det store optog gennem byen. Du finde den i galleriet med de mange billeder, fra samme aften, eller du kan klikke her.
I sidste weekend, havde jeg igen besøg af smukke Hasiba Bejtic, som også var her for ca. en måned siden. I al beskedenhed, så synes jeg vi fik lavet nogle ret fede billeder. Tag selv et kig.
En ny travl weekend står for døren. Hele 2 shoots. Først en ny model lørdag, og søndag står den på et homeshoot, i Horsens. Året ud, ser ud til at blive godt booket, med shoots, hvorad flere er nye, spændende piger jeg skal arbejde med. Det glæder jeg mig meget til.

23/10-17: I december måned 2016, 2 dage før juleaften, gjorde jeg noget lidt anderledes, i forbindelse med foto, og valg af model. Det er ikke usædvanligt at jeg ikke går samme veje som andre, men i stedet twister tingene i en eller anden retning.
Jeg havde spottet en super smuk pige via Instagram. Det er der ikke noget usædvanligt i. Instagram er fyldt med smukke mennesker og alt mulig andet godt. Det usædvanlige var at der var tale om en arabisk pige, med tørklæde, eller Hijab, som det hedder. Jeg fik kontakt med hende, og spurgte om hun kunne have lyst til at deltage i et fotoshoot, på et tidspunkt. Det havde hun aldrig prøvet, men jo, det ville hun gerne, så vi lavede en lille serie på location i Vejle midtby, bl.a. Vi havde et par hyggelige timer sammen, en rigtig god kemi og et par gode billeder. Vi var begge enige om, at vi gerne ville arbejde sammen igen, og lave nye billeder.
At der skulle gå næsten et år, inden det skete, var ikke helt vores hensigt, men en masse ting tog vores tid, og det siges jo at "gode ting tager lang tid", og jeg synes vi har lavet gode billeder, værd at vente på. Det synes de også på 500px.com og i "Modelfotograferne" på Facebook hvor omkring 70 har reageret positivt på et af de nye billeder. Det er jeg vildt glad for, og det ved jeg at Ala, som modellen hedder, også er.
Dejligt er det også at se, flere og flere følger min Facebook side, der nu har passeret 340 likes.. 

17/10-17: Efteråret er over os og oktober, er allerede slidt mere end halvvejs igennem. Det nye møbel som jeg har fået i studiet, har atter været med på shoot. I denne omgang var det Lærke, som var model i studiet, og samme dag, havde hun Kathrine med. Hende kontaktede jeg sidste år, men da blev det ikke til nogen aftale. Så fik Kathrine lyst at prøve alligevel og vendte tilbage med et ønske.
Dagen efter drog jeg mod Lystrup for at lave et homeshoot med Malene Koué. Det er 7 år siden vi sidst arbejde sammen og meget er hændt siden da, men under NUDES kan de nye billeder ses.
Midt i det hele, måtte jeg skifte job, da chefen i Kolding ikke mente han længere havde brug for mig, så en uge i ledighedens tegn, før der så igen var en arbejdsgiver som vil gøre brug af mine evner. Skønt med et nyt, godt arbejdsklima.
Weekenden byder igen på 2 shoot. En ny model, og en andengangs, som jeg glæder mig til igen at arbejde sammen med..

01/10-17: En ny måned er skudt i gang, efteråret har sat sine spor i naturens farver og indtil bladene helt falder af træer og buske, bliver den bare flottere og flottere, naturen. Jeg er nok ikke ene om at håbe på, at der bliver plads til et par dage, med flot solskin, så farverne rigtigt kan træde i karakter.
Månedens billede er opdateret til den nye måned. En spændende skulptur der er placeret på Sdr. Torv i Vejle, lavet udelukkende af bøger.
I studiet har der ikke været helt så travlt som før, men det betyder ikke at der er kommet støv på kameraet. Der har været et par opgaver udenfor studiet med bl.a. arkitektur, og et modeshow. Lidt nyt er der dog sket i studiet, nemlig at jeg har fået et nyt møbel og jeg har, sammen med Hasiba, begået en ny serie billeder, som vi begge faktisk er godt glade for. Til opgaven fik jeg igen lov at låne en bluse hos SOLO Concept i Vejle.

17/09-17: Endelig, har jeg haft tid til at få redigeret de seneste 2 serier og få dem lagt online. Det er blevet til et spontant homeshoot, med Kim Victoria, hvilket var lidt af en udfordring. Dels pga. at jeg glemte en Octabox til Godox flashen hjemme, så vi i stedet måtte improvisere og bruge 
Kim´s Kinaflash, bounced mod væg og loft, samt naturligt lysindfald fra vinduer og dels pga. den ret begrænsede plads. Serien findes under "NUDE".
Så har jeg også haft fornøjelsen af igen at låne lækre striktrøjer fra livoNORD samt arbejde med en ny model, Christina Averhoff. Desværre måtte vi undvære stylisten på dette shoot pga. sygdom, så det blev ikke helt de planlagte billeder vi fik ud af det, men det blev nu en rigtig fin serien, på trods.
Nu er det min plan at holde lidt en pause fra modelfotograferingen. Jeg har et par andre projekter, som skal prøves af og laves, af mere teknisk art. Dem glæder jeg mig til. Det ene er påbegyndt, og vil kunne ses online i løbet af nogle uger, eller måneder.

23/08-17: Vand og elektronik, så som f.eks. kameraer og mobiltelefoner, er som regel 2 ting der bør holdes adskilt, og det lykkedes da næsten, da jeg var på shoot i Aarhus med Lærke.. Vi skulle skyde en serie i et lavvandet bassin, men hvad jeg ikke var forberedt på var, at der var ekstremt glat i bunden af bassinet, og før jeg kunne nå at tælle til 1, lå jeg i vandet, med kameraet i strakt arm, så det ikke blev vådt. Anderledes med Lærkes telefon, som jeg netop have fået i lommen, så den ikke kom til skade ved at ligge på broen.. Heldigvis overlevede både fotograf og elektronik, men resten af dagen, bl.a. et besøg på DOKK1, foregik med vådt tøj.. Vinden drillede v. vandet, så der fik jeg ikke helt det ud af hvad der var min idé, men på trods, fik vi en fin serie med os hjem.
Dagen efter, var Nicoline og Rikke en tur i studiet til et fælles shoot.
En hurtig optælling, siger 41 shoot pt., i 2017... Ikke underligt jeg synes at jeg har haft travlt, men hvor har det været fedt og lærerigt. Der har været nogle virkelig gode oplevelser, og nye gode mennesker er kommet ind i mit netværk. Bevares, andre er så forsvundet lidt ud på sidelinjen af netværket, men sådan vil det vel altid være..
Pt., er der 2 aftalte shoots tilbage i kalenderen og herefter er det lidt min plan at drosle lidt ned for at få tid til andre ting, omend der stadig er idéer der mangler at blive ført ud i virkeligheden, men nu må vi se, om jeg når dem alle. Det afhænger af vejret, da det primært at location opgaver. Når vejret sætter en stoppe for at kunne være ude, må studiet atter varmes op. En flytning med jobbet, og en mulig flytning, privat vil også få lidt mere fokus.
Har du lyst til, som model eller fotograf, at arbejde med tfp opgaver, så meld dig ind i MeetUp Trekanten på Facebook og lad os få lidt gang i gruppen. Den er ret ny.

10/08-17: Efter en ret travl "sommerferie" har der været lidt stille på siden. Det skyldes bl.a. at jeg fik aflyst et shoot, på grund af en sygemeldt stylist i forrige weekend, og reserve modellen, brændte mig af.. Det gav lige et "hul" mellem opgaverne.
Til gengæld havde jeg i stedet 2 shoots i sidste weekend, dels med ny model og dels med nyt gear. Jeg har købt en Godox AD600BM, batteri flash, og den fik sin debut lørdag sammen med Sarah Gaarsvig, en ny dygtig model, og søndag var jeg tidligt oppe, for at tage på stranden med Anne og Christine. Også her var den nye Godox med.. En helt igennem vellykket weekend og en fremragende flash. Et af billederne af Christine, er siden blevet et af de bedst bedømte på 500px, med en karakter på 95 á 100 og mere end 60 Likes, hvilket er højt, for mine billeder. Facebook siden vokser stadig, og tæller nu 292 Likes.
Resten af august er der fotoopgaver der skal løses. MeetUp i Aarhus, studieshoot med hår og makeup, samt et bryllup. Dertil sikkert noget spontant, håber jeg på, inden der tages hul på septembers aftaler. 
Som noget nyt, er billedestørrelsen ændret fra 1000 til nu 1500 pixels når du kigger i gallerierne. (Gælder dog kun nye billeder fra i dag og frem)

23/07-17: "Det er sommer, det er sol og det er søndaaa´".... Tjae, kalenderen står på sommer, og søndag er det også, men det kniber fælt med solen i dag. En god dag at få redigeret de sidste billeder, taget i ferien. 2 nye serier igen. Begge fra samme dag. 
For et par dage siden, tog jeg turen til Odense for at besøge Daniel Hollister i hans studie. Med mig havde jeg Yasmin Holm og Lærke Conrad som modeller. En rigtig god dag, med masser af inspiration, snak og grin, og okke mindst nogle gode billeder på kortet.. Det naturlige lys fra en vindue blev hurtigt en af de store favoritter på dagen.. Sådan et vindue må jeg eje, en dag...
Nu er ferien slut og som altid, så er den gået vildt hurtigt, men på trods af vejret, så har jeg haft en god ferie, med plads til at lave det jeg elsker.. En enkelt rigtig ærgerlig oplevelse er fuldt blevet opvejet af en masse gode. Ikke mindst at et par af de unge modeller, sendt Snap´s med hyggelige hilsner fra Grøn Koncert osv.. Shootet med Lotte, som jeg lavede BTP med (Black Tape Project) var en udfordring jeg ikke har prøvet før, men en fed og morsom dag. Ikke mindst da vi mødte op på stranden. Lotte kun iført små stykker tape.. (Se NUDES)
Tak til alle som har været en del af min sommerferie..
Det betyder ikke at kameraet ikke længere skal bruges. Tvært imod.. Der er rigtig mange ting i støbeskeen. Skuffen med idéer bugner og flyder over.. I næste weekend, går det igen løs med Carina som stylist..

14/07-17: Det der med at have ferie, fri fra job, og plads til at gøre noget af det jeg elsker aller mest, det har jeg ikke svært ved at vænne mig til, og heldigvis er der nok at give sig til med kamera og blitz i hånden.
Efter turen til Ishøj, gik der ikke mange dage, før næste opgave var klar. Allan Nielsen fra Kolding og jeg havde hooket op med 2 modeller på location i Aarhus. Vi havde valgt området omkring Godsbanen, et ret fedt sted med en masse gode muligheder til model- og fotografering generelt.
Fra morgenstunden blev vi ramt af en sygemelding, så en del af formiddagen gik med at forsøge at finde en ny model, som kunne tage med, og den opgave tog Birgitte gladeligt. Hun fik Katrine til at lave sin makeup, og så ved vi det dur. En kæmpe tak for den hurtige udrykning til de 2 piger. Selv havde jeg en aftale med smukke Zawadi Thomas, som er en forholdsvis ny model, men det mærker man ikke når man arbejder med hende. Jeg er meget tilfreds med vores billeder, der alle er skudt med naturligt lys. 
Min kære Sigma 50 mm. f/1.4 ART, blev udfordret lidt over evne på dagen. Et svagt punkt på dette fantastiske objektiv er, modlys.. Det er den ikke glad for, og fejler ofte i fokus, men hva´, man kan ikke være god til alt. Lækkert at lære udstyret bedre at kende.
I går var jeg på strandshoot med Tia-Maria Kjaersfeldt. Til dagen havde jeg indkøbet en fin orange sækkevogn, der kan laves om til en 4 hjulet vogn. Mega bekvem til transport af det store setup med studieflash og tilhørende mobil strømgenerator. Det skulle dog vise sig, at den var temmelig besværlig at slæbe gennem det løse sand.
...
10/07-17: Det er igen blevet tid til en lille update, bl.a. med en ny serie billeder. Et spontant shoot, en dag efter arbejde i Aarhus. Da jeg var til MeetUp der, faldt jeg for den location v. Isbjerget, og fik Feldt med, da hun bor nær ved. Vi fik os en super hyggelig eftermiddag, og nogle fine fotos, i både naturligt lys, og en blanding med støtte fra en Canon 580 EX II.
Sammen med 3 andre, var jeg forleden på tur til Ishøj Strand, hvor der var MeetUp. Med hjem fik jeg en fin lille serie med dygtige Sofie G. Hansen. Den skal lige redigeres færdig, men HER en lille forsmag.
I morgen går turen atter til Aarhus, med 2 modeller og endnu en fotograf. Det glæder jeg mig til. Senere på ugen, strandshoot med en velkendt model her fra siden og i næste uge, mit første BTP (Black Tape Project) shoot + et par løse aftaler, så ferien skal nok blive brugt fornuftigt..
Fedt at se min Facebook side får flere og flere Likes. Sabine blev lige nr. 270 i dag.

05/07-17: Se så, nu skriver vi så juli i kalenderen, og dermed er 2017 allerede over ½ år gammelt. Vildt, ikk´? Har du set det nye "Månedens Foto"?
Juli, betyder også at mange mennesker holder sommerferie, og det gælder da også mig selv. I ugerne 29+30, vil jeg lave, lige hvad der passer mig, og en del af det, kommer til at handle om foto. Der er pt. 3-4 shoot indskrevet i kalenderen.
Det er nu 7 år siden at jeg købte mit Canon 5D mk. II, efter at have været glad for mit 5D Classic. Det køb, har jeg aldrig fortrudt. Hvor har jeg været glad for det kamera, og er det, forøvrigt stadig. Derfor har det lige været omkring værkstedet, for at blive renset, både ude og inde, så jeg nu igen kan tage billeder uden skidt på motivet. Samtidigt fik jeg lige målt shuttercount, som faktisk var lavere end ventet. 53788 billeder, har kameraet indtil nu, taget. Jeg troede egentligt at det havde rundet 60K, men lige der, gør det mig ikke noget at være lidt bagud.
I april 2013, tog jeg kontakt til en flot pige fra Horsens, og spurgte om hun var interesseret i at deltage som model, i et fotoshoot og det synes hun lød vældig interessant, så hun sagde ja. Vi snakkede stil og idder, men af forskellige årsager, fik vi aldrig aftalt en dato, og vi fik aldrig lavet det shoot. Nu er der så gået 4 år, og endeligt lykkedes det. Forleden dag var Sandra i studiet og vi fik skudt en fin serie, med hendes mange, store tusser i fokus. Efter et stort vægttab blevet komfortabel med at vise kroppen frem, og stor ros for ikke at ønske sig strækmærker mv. fjernet i PhotoShop. Den slags, synes jeg er super sejt. Vores billeder er, blevet rigtigt godt modtaget og der er kommet en del respons på dem, efter Sandra har lagt dem på Facebook og Instagram. Fedt at se det har betydet at flere fotografer har vist interesse for at arbejde med hende. Også på 500px.com er de blevet taget godt imod, og er nået over 91 i vurdering. Det er jeg, meget godt tilfreds med. Serien er her, delt i 2, da der ikke vises nøgenbilleder på forsiden.
Noget jeg ikke har været helt tilfreds med, er da jeg en dag bemærkede et opslag fra en fotograf jeg ikke kender, om en Workshop han ville afholde med en model jeg har arbejdet meget med. Det som fangede mit øje var, at det billede der var brugt som reklame for denne Workshop, var et jeg havde taget af pågældende model, en lokal pige jeg har kendt i en del år. Den slags er, i følge den skriftlige fotoaftale/kontrakt jeg har lavet med modellen, ikke tilladt, så her måtte jeg sende en regning, for overtrædelse af kontrakten. Modellen erkendte fejlen, men havde ingen penge til at betale med, og regnede nok med, så at slippe for det, men nej. Heldigt var det at hendes nye fotograf, tilbød at betale, omend det skete flere dage efter den aftalte dato. 
Min facebook side, går til gengæld fint og har rundet 260 Likes. Tak for det.

29/06-17: Lige om lidt, tager vi hul på endnu en sommermåned, og med den, kommer for mig, sommerferien. 14 dage uden arbejdsmæssige forpligtelser. Jow tak!
Det betyder også et nyt "Månedens Foto", så glem ikke at kigge med.
Det kan du også gøre på 3 nye serier. Den ene har ligget online nogle dage, Rikke Helweg var med på en tur på udendørs location. Forleden var jeg til et MeetUp i Aarhus hvor Malene Vamberg Jensen tog med som min model. Desforuden mødte jeg et par nye kontakter og god folk, og så har jeg haft min dygtige stylist, Carina Skovsende, i studiet. I den kommende uge, skal mit kamera en tur til rensning. Den trænger, og så skulle den gerne være klar til endnu et MeetUp i næste weekend.
16/06-17: For det meste, skyder jeg billeder på fotoshoots i weekenderne, men af og til må hverdagene tages i brug, for at få det hele til at passe og gå op med tid osv., således også for et par dage siden, da Yasmin igen var model foran mit kamera, igen primært med min Sigma 50mm art. Nøj, hvor er jeg blevet glad for den. Det var 3. gang Yasmin og jeg arbejdede sammen, og skønt at se en ny model udvikle sig. 
Weekenden byder på 80 års fødselsdag, som gæst, ikke fotograf, og efterfølgende Le Mans i TV, til søndag eftermiddag.. Så skal der nok soves igennem, inden job på mandag, efterfulgt af endnu en ny model til et eftermiddags shoot.

07/06-17: Så er vi kommet ind i juni, den første rigtige sommermåned. Nu venter vi blot på at det går op for vejrguderne, så der lige kan blive justeret lidt på vejrsituationen. Vi er nemlig nogen, som gerne vil ud og lave flotte billeder i det fri, og det gøres altså bedst i tørvejr.
Jeg har igen, begået en ny lille serie, med en ny model. Det lykkedes langt om længe, at fremskaffe en baggrundsrulle i grå, uden transportskade, takket være god service fra HOTHER.dk - Den skulle i brug, og til det havde jeg lavet en aftale med Anne.
Juni, er igen en travl måned, for andet end foto fylder i weekenderne. Begge mine forældre, holder fødselsdag og for min mors vedkommende er det en 80 års dag, så den skal vi fejre med god mad, godt selskab og hygge. Jeg håber dog at få skudt et par serier alligevel, selvom det kan mærkes at mange unge, har travlt med eksamen, men efter planen, skyder jeg endnu en nybegynder på søndag.

30/05-17: Snart træder vi ind, i en ny måned. Det betyder et nyt "Månedens Foto". 
Juni.. Så er sommertiden, for alvor over os, og det skulle jo gerne give mulighed for at lufte kameraet udendørs, frem for studiet. Hertil er jeg igen "kommet til" at gøre nye indkøb, men der går nok en måneds tid, før det kommer til DK.
For nyligt var Christine Laursen forbi til sit første fotoshoot, og for et par dagen siden, havde jeg hende med på location i Kolding, og efterflg. i et meget varmt fotostudie. Igen have jeg været forbi de søde piger hos SOLO Concept i Vejle og lånt en fin bluse til vores shoot.
I weekenden, går det atter for sig, med foto på location, sammen med en gammel kending jeg ikke har set længe. Det er et samarbejde jeg glæder mig til at tage op igen. En hel del nye kontakter er der kommet til, så umiddelbart ser det ud til at blive en travl fotosommer.

26/05-17: Da jeg for nyligt, var på workshop i Kolding, faldt jeg for et par papirbaggrunde, der hænger i Lumo studiet, og selvom jeg for længe siden, solgte de fleste af mine farvede baggrundsruller, fordi jeg var træt af at bruge disse ensfarvede ting, besluttede jeg mig for at investere i disse 2 nye farver. Jeg fandt dem på Nettet, og fik dem bestilt, men det viste sig at være noget rod, da shoppen, på trods af det modsatte var oplyst på deres web., ikke kunne levere til tiden, så jeg annullerede ordren og bestilte et andet sted. Der gik så en lille uge ekstra, men ok. Onsdag, da jeg så skulle hente de 2 nye ruller, viste det sig, at den ene er transportskadet, så den ikke kan bruges. Æv, for noget hø, for den skulle have været brugt her i weekenden.
Nå, den ene, som er intakt, har jeg brugt i går, sammen med Jacqueline og jeg synes den er super fed med den mørke blå farve. Jacqueline og jeg skød en god serie, vores første, men sikkert ikke sidste.
Søndag har jeg shoot på location i Kolding og senere hjemme i studiet, sammen med Christine. Vi har nogle fede tanker om shootet, så jeg glæder mig til at kunne vise billederne derfra. Igen har jeg lånt en bluse hos SOLO Concept i Vejle.

18/05-17: Efter lidt start vanskeligheder, er det nu lykkedes at få den nye hjemmeside til at fungere som den skal, mht. visning på forskellige platforme, herunder også SmartPhones. Det nye layout, generere en mobilversion af siden, som tilpasser sig telefonens skærm, så billederne vises pænt og navigationen er overskuelig. Jeg håber I tager godt imod dette nye tiltag.
Da jeg startede den nye side, var jeg i tvivl om hvorvidt "Månedens Foto" skulle integreres, og valgte det fra i starten, men jeg har besluttet at den del af jsfoto.dk, skal bestå, fordi det har været med næsten siden begyndelsen i 2006. Månedens Foto er lavet efter nogle enkle regler. Det er aldrig et modelbillede, og altid et billede som ikke har været vist offentligt før. Det kan være taget med mit Canon 5D mk. II, eller min mobiltelefon, og ikke nødvendigvis på den årstid billedet vises.

15/05-17: Det er tid til lidt nyt igen, den første reelle billede opdatering, efter siden er lagt om. En omlægning, som stadig `hænger`lidt. Der mangler stadig at få siden til at fungere korrekt på smartphone, men det skulle gerne falde på plads, indenfor de kommende par dage.
Bededagsferien har budt på et dobbelt shoot, og en workshop. Shaline og Christine, var omkring studiet, for at teste men nye Ringlight. Det kom der et par gode serier ud af, hvorimod jeg ikke fik skudt til workshoppen, men jeg kom hjem med ny viden, og det skal der så arbejdes lidt med i de kommende shoots, hvor det passer. Lys og kommunikation, var temaet på workshoppen.
De kommende weekender er besat af fotoopgaver + lidt spontane ting der lige opstår, eller bliver plads til, så som altid. Der opdateres løbende med nye billeder, som du jo nu møder, allerede på forsiden. Min Facebookside, tæller nu 242 "likes".

08/05-17: Velkommen, til jsfoto.dk i sit fine nye tøj. Efter 11 år, har jeg nu lavet den største omlægning af min hjemmeside, siden jeg startede den op i 2006. Med lidt god starthjælp fra min gode ven, Thomas, kom jeg igang med at lave hjemmeside til at vise mit arbejde som fotograf, og igen i denne omlægning, har Thomas været lidt med på sidelinjen. Tak for hjælpen.
Med dette nye layout, er siden tilpasset brug og visning på andre platforme, end PC. Nu kan den også ses på fornuftig vis på både smartphones og tablets. Et stort + at få siden tilpasset den stadig stigende brug af disse, frem for PC og laptop.
Siden skulle nu gerne være mere simpel at finde rundt i, og det primære formål er at kigge billeder. Jeg har ikke tal på hvor mange billeder jeg havde online på den gamle side, men det var RIGTIG mange. Langt fra alle, er kommet, eller kommer, med over på denne nye side. Her har jeg valgt ud, som jeg synes passer sig. Enkelte billeder tilbage fra 2011, som de ældste, ellers er jeg stoppet ved 2015. Et farvel til masser af gode billeder, men også et farvel til "Månedens Billede", som ellers har været med helt fra start. I første omgang har jeg valgt ikke at tage det med til den nye side. Måske jeg ombestemmer mig senere. Vi får se.
Nye billeder vises nu direkte på forsiden, bortset fra NUDES kategorien. Specielt den, er blevet kraftigt beskåret.. Under DIVERSE findes en blanding af alt andet end modelbilleder, så som ferier, arkitektur, natur, biler, sport m.m.
Jeg håber det nye look bliver taget godt imod og at du stadig vil besøge siden, af og til.

17/04-17: 20 shoot, ja faktisk 21, er det blevet til i 2017. Der har været travlt, og er det egentligt stadig. Siden sidste skriv, har jeg igen været til MeetUp i Kolding v. Nicki Astrup. En super fin dag, med en masse gode mennesker, samtaler og nye kontakter. Jeg fik skudt en enkelt serie med skønne Malene V. Jensen og mon ikke vi kommer til at mødes til shoot igen på et senere tidspunkt. Det håber jeg på.
Pontip, som jeg tidligere har arbejdet med, var også til MeetUp, og det gjorde at vi fandt ud af at vi da skulle se at få skudt nogle nye billeder sammen, og det gjorde vi Palmesøndag, på locations i Vejle. Også her, er der udsigt til flere shoots. Pontip´s hårfarve på dagen, vagte en del opsigt i gaderne.
Et besøg af en lokal pige, Cecilia Parnel Agerbirk, er det også blevet til. Vi var et smut på location til vores 1. shoot, og så har jeg været på endnu en tur i Kolding. Over en længere periode, har jeg talt med forskellige fotografer om at lave noget sammen, og det blev til at Rex, Johnny og jeg ville lave en hyggedag sammen. Med hver vores model, stod det ret hurtigt klart, at mit studie er for lille, så vi søgte et andet sted og havde fået lovning på et studie i Vejle med bedre plads, men på trods af udtryk for det modsatte, så kunne vi pludseligt ikke leje det studie alligevel, og så måtte vi starte en ny søgning. Vi fandt ret hurtigt et nyt studie, men takket være gode folk fra LUMO studiet i Kolding, fik vi mulighed for at bruge et lokale i Kolding, med masser af plads og et fantastisk naturligt lys. En stor tak, fra os alle for den chance. Selv havde jeg lavet aftale med Isabella H. Vlk til dagen, og hun ville gerne medbringe sin kæreste, Asger Mathiasen, der har flere års erfaring som model og i øvrigt, er i stald hos DIVA Models. At skyde med mandlige modeller, er ikke noget jeg har nogen erfaring i, så jeg følte mig lidt udfordret, men det skulle vise sig, at Asger var meget nem at arbejde med. Så var der jo det med redigering af en mandlig model.. Her prøvede jeg mig frem og både Asger og Isabella kunne lide resultatet, og på 500.px mv., er der også blevet taget godt imod.
Til den kommende måned, er der planer om shoots på en super lækker indendørs location. Som regel betaler jeg ikke for en model, men af og til, skal man gøre noget man ikke plejer, så da en Sjællandsk model, som jeg har arbejdet med før, slog op at hun kom på Jyllandstur, slog jeg til og lavede en aftale om pris, dato, stil osv. Desværre opstod der lidt forvirring om aftalens ægthed, efter jeg havde overført det aftalte depositum, men aldrig modtog den lovede faktura på mail, så jeg har valgt at aflyse aftalen, og har fået lovning på, at få mit depositum tilbage, så nu skal jeg have fundet en anden model, til det shoot. Det skal nok lykkedes.
01/04-17: Sommetider er ting ikke som vi først oplever. Det har ofte påvirket mit humør. Ofte har flinke folk vist sig ikke helt at leve op til det førstehånds indtryk de har givet. Det har tit skuffet mig, og det har det lige igen, for kort tid siden. Heldigvis virker det også modsat, sådan at et dårligt indtryk, viser sig at være forkert.
Sidste år gik jeg i dialog med hvad jeg synes så ud til, at være en spændende model, men vores kommunikation endte blot ud i ingenting, hvilket jeg synes var rigtig ærgerligt, men for nogen tid siden, fik jeg atter kontakt, og vi enedes lidt efter lidt om et setup til et shoot. Desværre satte en forstuvet ankel en brat stopper for vores aftale, men ret hurtigt, efter foden var blevet frisk igen, fandt vi et nyt setup og fik lavet nogle ret fede billeder og vi fandt ud af at vi arbejdede godt sammen, så efter blot 3 dage, fandt vi igen sammen, denne gang i mit studie til en hygge/øve aften. Til den aften, havde jeg igen feåt lov at låne tøj, en hvid bluse m. blonder, fra Cha Cha, hos SOLO Concept i Vejle. Yasmin Holm og jeg, var begge ret begejstret for blusen, så vi skød en serie billeder med den.

17/03-17: De seneste dage har været pænt travle, faktisk de seneste par uger. Der har været god gang i kamera, studie, locations og PhotoShoppen og så er der kommet lidt nyt gear til også. Min Canon 50mm. f/1.4 har skiftet ejer, og i stedet har jeg (endelig) købt SIGMA´s 50 mm. f/1.4 DG Art... Øjs, den er fin. Fik den testet af forleden, sammen med Christina B. Terkelsen, der var model i lånt tøj fra SOLO Concept i Vejle. Desværre var blæsten meget kraftig og iskold, så selvom solen skinnede, var det svært helt at få de rigtige skud, men Christina kæmpede en brav kamp mod kulden.
Lidt leg med lys og skygger er det også blevet til, og så havde vi jo den helt store dag, i sidste weekend. Jeg havde igen fået lov at låne tøj hos Butik Louise i Søndergade i Vejle. Denne gang en flot JOPLIN kjole fra Munthe. Nicoline Nivi Walsted, var model. Carina Skovsende, var frisør og lavede en lækker opsætning. Rikke Borup stod for at lægge makeup og jeg tog mig så af lys, kamera og efterbehandling af billederne, som jeg gerne vil prale lidt af. Vi havde en rigtig god og hyggelig, lang dag sammen, og jeg er SÅ meget tilfreds med de billeder vi fik lavet. Vi var bare et godt team, den dag. Det gør jeg gerne igen.
I aftes var jeg til et spændende foredrag med Jan Elhøj og Morten Kirckhoff der rejser rundt i Verden for tager billeder af forladte steder. Fantastiske oplevelser de har haft, og nogle meget spændende steder de har været. Vildt.
I morgen kommer der atter gang i studiet, og et glædeligt gensyn med en sød model. Opgaver og planer er der ikke mangel på, så det ser ud til at blive et rigtigt spændende og fotorigt forår. Jeg glæder mig for vildt.
08/03-17: Der er travlt, synes jeg, for tiden. 10 shoots i 2017, so far, og der er flere på vej. Hele 2 stk. i weekenden der kommer nu her, et i midten af ugen og igen weekenden efter. Fedt.
Igen har Butik Louise i Vejle, været så flinke at udlåne tøj til et shoot, og netop i dag, har endnu en lokal tøjforretning, Solo Concept, givet tilsagn om tøj lån til i næste uge.
I weekenden giver vi den gas, med lækker makeup og super flot hår.
I slutningen af sidste måned, var Amalie Boenstedt en tur i studiet, til et bette shoot.

11/02-17: Det er noget tid siden, jeg har fået skrevet her på siden, men tiden har ikke rigtig været til det. Billeder er I heldigvis ikke blevet snydt for. De er bl.a. årsagen til at tiden ikke har været til helt at pleje siden, som normalt.
Hele 5 shoots er der lagt online. Cecilie var i studiet for anden gang, og så har jeg haft besøg af færøske Bryngerð. Her var vi både i studie og på location, omend det var en kølig dag. Nicoline Nivi Walsted, er tidligere Miss Danmark finalist, og jeg har haft den store fornøjelse at skyde en serie i mit studie. Vi var begge så tilfreds med resultatet og samarbejdet, at vi straks gik i gang med at planlægge et nyt shoot. Vi har aftalt en dag i marts, og det kan I glæde Jer til at få at se. Endnu en Miss Danmark finalist har været på visit til et aften shoot. Smukke Nadja Fosnæs brugte en god bid af sin fredag aften på at få lavet en lækker serie billeder. Også her, er vi enige om at det var så hyggeligt og sjovt, at vi skal have fundet en ny dato til endnu et shoot.
For nogen tid siden, fandt jeg Maria Iglemose på Instagram, men først nu er det lykkedes os at finde tid til at mødes til at få lavet billeder. Jeg var så heldig at få lov at låne en super fed (og temmelig dyr) jakke hos Butik Louise i Søndergade i Vejle. Maria arbejde som model for Superior Models, og det var virkelig en fornøjelse at arbejde sammen med en så dygtig model. Også her, har vi allerede startet forberedelser til endnu et shoot.

15/01-17: Facebook er jo et glimrende "værktøj" til at sprede et budskab, godt såvel som dårligt. Min Facebook side går egentligt godt og har rundet 150 likes og jeg kan se at siden besøges af en del flere. Det betyder også at jeg har fået kontakt med en række nye ansigter/modeller, dels via henvendelser, men også egne "fund".
For nogen tid siden blev jeg kontaktet af Malene, der havde set mit arbejde, via nogle veninder og hun ville gerne have lavet en serie billeder også. Malene er Beyonce fan, så vi fandt lidt inspiration i sangerens billede med den hvide blomst. Det blev hurtigt ret udfordrende for mig, da det viste sig at Malenes øjne ikke kunne tåle det kraftige blitzlys.. Jeg fik løst det problem, ved at bounce lyset op mod en væg. Det påvirkede ikke øjnene og nu kunne vi tage billeder, med åbne øjne. En super fed udfordring, jeg ikke har prøvet før.
13/01-17: Foto arbejdet er skudt i gang, i det nye år startende med et dobbelt afbud i sidste weekend, hvilket gav plads til et spontant shoot en hverdags aften. Jeg har tidligere arbejdet med Birgitte som model, og da hun for nyligt fik lavet ny frisure, snakkede vi om at vi skulle lave lidt billeder. Det udviklede sig imidlertid i en mere kreativ retning, til også at omfatte leg med farvet lys, aka. Color Gels.
03/01-17: Så er der igen, gået 365 dage, det vi kalder 1 år. Tænk sig. Jeg synes det er lige overraskende, hver gang det bliver Nytår, hvor stærkt det gamle år er gået.. 2016, har været et blandet år, som tidligere beskrevet.
Afslutningen på året blev lidt rodet, pga. sene afbud, men det åbnede i stedet muligheden for at lave noget spontant. Tia-Maria Kjaersfeldt, sprang ind med kort varsel for Ala Yassin, der blev forhindret. Ala, sprang så selv ind nogle dage senere, da et andet meget sent afbud ramte både min stylist Mette og jeg. En enkelt aftale holdt dog hele vejen. Det var en gammel aftale med Stine Andersen.
Kig med og se de nye billeder i Galleriet, hvis du ikke har været der allerede. Besøg også min Facebook side der løbende bliver opdateret med nyheder og live sendinger fra shoots og events.
Tak til alle som har været en del af mit år. Modeller, fotografer og ikke mindst alle Jer som besøger sitet. I ønskes alle et rigtigt Godt Nytår.